fbpx

Kuohkea ja superherkullinen jälkiruoka sopii erinomaisesti esimerkiksi pääsiäispöytään tai kesään käyttämällä tuoreita vadelmia! Raikas passionhedelmä tuo ihanaa makua persikan ja makean vadelman rinnalle. Helppo jälkiruoka valmistuu nopeasti ja sopii myös arkiseen herkutteluun!

 

Vadelma-persikka-passion-jälkiruoka

 

Tarvitset:
2 dl luomukermaa
1 prk (300-400 g) turkkilaista jogurttia
1 prk persikoita omassa mehussa
1 rasia tuoreita vadelmia
2 passionhedelmää
1 dl pähkinöitä
1/-1 dl kookossokeria

 

  1. Vatkaa kerma ja yhdistä jogurtin kanssa.
  2. Paloittele persikat (jätä muutama puolikas koristeeksi) ja koverra hedelmäliha passion hedelmistä sekaan.
  3. Maistele ja lisää sokeria sopivasti.
  4. Laita seosta jälkiruokamaljoihin ja koristele vadelmilla, persikan siivuilla ja pähkinärouheella.

 

Muodosta oma pääsiäismenu esimerkiksi yrttibroilerista, raikkaasta salaatista ja suolaisesta parsapiirakasta. Nauttikaa lopuksi kauniisti koristellut annokset tätä ihanaa vadelma-persikka-passion -jälkkäriä!